Friday, January 16, 2009

Krisis Air

GG

sejak kelmarin majoriti uia students ade isu ngn air.ble pk2 cm lawak la plk..apetah ag ble ptg semlm ade announcement kt mahalah(kolej),tht all activities on friday will be cancelled including lectures,tutorials etc.sbb ape?sbb krisis air.mmg susa gle xde air ni..air tangki semntare plk asyik abes je..kne tggu smpai ptg/mlm br SYABAS dtg isi temporary tank tu.nk mandi susa,nk amek wuduk pon susa..ble mkn pon siap kne pk 2,3 kali..sbb kalo prot da meragam..celah mane nk carik air.uhu.mmg DRAMA btolla 2,3 ari ni.alhamdulillah pg td le bgn je dr tdo..da ade khabar2 air kt block aku da ade.aku dengar bunyik shower dr bilek.yes!!mlm semlm,aku,herda n kinah singgah umah ilham kt pj utk tumpang mandi(cm shdey je bunyiknye..ehe) aftr ktrg lepak mkn2 kt carl's jr @ ou (my fav place!)mkn punye la byk..bak kate ilham.."mkn smpai temonyeh!"hihi.sbb ktrg smpai kt ou pon da mlm..so aftr mkn tu ktrg smpat try2 kasut je kt kdai(kedai-kedai..hihi).saje2.bkn ade intention nk bli pon..cme rase nk menggedik2 try byk2 kasut.uhu.

smpai2 kt uia..ade la dlm kol12 lbey kowt.mase tu mmg la da rase pnat sgt tp sbb arini(jumaat) kls sme da kensel,so aku pon melayan la Gossip Girl(ep 14) & Prison Break (ep 12 & 13 kowt).mase ngk GG tu mate aku bleyla tahan nantox ag..ble ngk PB tros mate aku x bley blah..nantox gle..aku pon forward..forward..n forward ag cte tu(its too draggy smpai skng aku da rase kurg excited ngk PB..da bzaman da aku follow cte ni,syg plk kalo x ngk smpai abes).

love this pic!

arini aku nk wtpe?aku pon xtawu..mate tbayang2 set breakfast mcd..uhu.tp HATI AKU KNE KUAT!..boycotting US'a products is the least i can do...for the record..kt msia ni..kte dr kcik da disogokkn ngn brgn US,kfc,mcd,pizza hut(da la aku pna keje kt pizza hut aftr spm dlu..uhu),NESTLE! etc.terlalu byk ...

almost everyday aku akan minum milo panas tapi...
Thai seafood pizza & bolognaise spaghetti are walla!tapi...
zinger burger is something..tapi...
big mac & mcmuffin are really something tapi...
NYAWA SAUDARA-SAUDARA KITA DI PALESTIN LEBIH BERHARGA



2 comments:

Lord Fiqo said...

nasib baik la air kat mahallah i x mati2 lagi...
alhamdulillah...
hehe...

[ citapus ] said...

eee...jeleshnye!!tp xpe..bak kate my friend(u knal.hihi),mahalah laki still ade air sbb foreign stdnts xske mandi.opps.hihi :D