Wednesday, January 28, 2009

kadangkala bercakap benar itu pahit


ble aku bce blk tajuk post kali ni..cm rase diri slalu bohong la plk.ehe.sbnanye cmni..td kol 10pg sepatutnye aku ade cls PP (professional practice).kalo kls ni sme org da sedia maklum..jgn sesekali x pkai attire ikowt dress code,including proper shoes, n jgn lupe bwk all relevant statutes.ntah knape tah arini..aku lupe bwk companies act.tp aku bwk companies winding up.ni sme sbb aku da prepare soklan arini dr b4 cuti..so mlm semlm aku lupe nk mskkn companies act dlm beg aku.td msk2 je kls..mdm tros ckp.."those who do not wear proper attire,plz get out!".aku ok ag time ni..sbb sme kt bdn aku ok.then aku cm cuak plk sbb aku x bwk statute.alamak!aku pon mmberanikn diri la.."mdm..i forgot to bring the companies act".nk tawu ape jwpn mdm?"then get out!".alamak!!!haha.kluwa la aku ngn muke slumber x slumber sgt(bersame mereka2 yg x prepare n x pkai dress code).apekan daya..aku da prepare awlk2 ag tp cme x bwk 1 statute je.sbb tu la aku kate..KADANGKALA BERCAKAP BENAR ITU PAHIT!


McDreamy Min-ho!(nk ltak jgak gamba dea..hihi)

2 comments:

Lord Fiqo said...
This comment has been removed by the author.
Lord Fiqo said...

xper la nad...
well at least, you and i will learn that:
1. don't do don't
2. do do's

hehe...
tp nasib baik i x kene kuar. =)